Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Abonnement is nodig voor een gratis glasvezelaansluiting

Wil je een gratis glasvezelaansluiting in huis, dan is het noodzakelijk om voor de deadline een abonnement te bestellen bij één van de providers. Want na de glasvezelcampagne in jouw gemeente betaal je 450 euro activatiekosten aan de netwerkeigenaar.

Als 30% van de gezinnen overstappen op glasvezel wordt het netwerk aangelegd. Eerder niet. Het is dus belangrijk dat je nu een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. Alleen kenbaar maken dat je glasvezel wil is dus NIET voldoende.

Nog even op een rijtje:

  1. Pas als 30% een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider wordt het netwerk aangelegd.
  2. Iedereen in de gemeente krijgt dan een gratis aansluiting op het netwerk.
  3. Om toegang te krijgen tot glasvezel, dient u een abonnement af te sluiten. Doet u dit uiterlijk voor de deadline van de glasvezelcampagne in uw gemeente, dan is het gratis en bespaart u 450 euro activatiekosten.
  4. Jouw aansluiting blijft ook gratis als je nooit een abonnement op glasvezel afsluit.
  5. Jouw abonnement kost éénmalig 450 euro activatiekosten extra, als je ná de glasvezelcampagne toch een abonnement wilt

Wanneer 30% van de gezinnen/bedrijven een abonnement bij een glasvezelprovider hebben bestelt, wordt het glasvezelnetwerk aangelegd.

Gelukkig is er veel keuze in providers en abonnementen. En mocht je niet tevreden zijn over de diensten van de door jou gekozen provider, dan kun je na één jaar altijd overstappen naar een andere aanbieder. De providers bieden dat wat uw huidige provider ook biedt en vaak goedkoper. Bijvoorbeeld Opnemen, Uitzending gemist, Films, Begin gemist. Ook een TV-app voor tablet of smartphone is voorhanden. Ook kun je een abonnement op Ziggosport, Foxsport, Netflix etc. etc. afsluiten.

Woon je in de gemeente Roerdalen, Bergen (L) of Mook&Middelaar, dan is een glasvezelaansluiting gratis als je voor het einde van de glasvezelcampagne een abonnement neemt bij een glasvezelprovider. In het buitengebied betaal je géén eigen bijdrage of Vastrechtvergoeding. Wil je later toch meedoen met glasvezel, dan zijn er extra kosten gemoeid met een aansluiting.

 Wil jij een gratis glasvezelaansluiting?

Download het startpakket