Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Ambassadeurs zijn al overtuigd van noodzaak glasvezel

Heel veel mensen in de gemeente zijn al overtuigd van de noodzaak van glasvezel. Een aantal daarvan hebben zich bij Limburg Glasvezel aangemeld als ambassadeur. Ze zetten zich in om hun buurt- en dorpsgenoten te informeren over glasvezel.  Daarvoor komen ze naar je toe, maar kun je ook naar hen toe. Wil je weten wat ambassadeur zijn inhoudt, kom dan naar één van de informatie avonden.

Een gemeente kent meerdere dorpen en of steden. Elke kern wordt vertegenwoordigd door één of meerdere ambassadeurs. Silvia van Emmerik uit Ottersum was er vanaf het begin bij. “Omdat ik me realiseer dat we in deze regio niet zonder glasvezel kunnen, ben ik meteen ambassadeur geworden”, zegt ze.

Silvia spreekt met veel mensen in haar omgeving over de komst van glasvezel. “Ik merk dat mensen heel afwachtend en wantrouwig zijn”, legt de Ottersumse uit. “Maar iedereen moet zich realiseren dat de technologie ontzettend snel gaat. Toen ik vroeger op school tegen mijn leraren zei dat de typemachine heel snel verleden tijd ging zijn, werd ik voor gek verklaard. En moet je kijken hoe we er dertig jaar later voorstaan.”

"Omdat ik me realiseer dat we in deze regio niet zonder glasvezel kunnen, ben ik meteen ambassadeur geworden"