Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Ik wil TV van Ziggo en internet via glasvezel. Kan dat?

Een vaak gehoorde opmerking is dat inwoners wel willen overstappen naar glasvezel maar dan zien ze Max Verstappen niet meer racen. Omdat ze Ziggo sport niet meer hebben. Ze willen wel over naar glasvezel maar dan wel mét Ziggo TV. De vraag die volgt is: 'Kan ik TV van Ziggo houden en internet en bellen via glasvezel bestellen'?

Ziggo Sport is ook via glasvezel verkrijgbaar. Met zes kanalen zelfs in plaats van drie. De prijs bedraagt 15 euro per maand. Heb je echter aan drie Ziggo Sport kanalen voldoende dan kun je ook je huidige pakket bij Ziggo veranderen naar alleen TV via de bestaande coaxkabel (zie https://www.ziggo.nl/tarieven/televisie). 1000 Mb Internet bestel je dan bij een provider op glasvezel. Bijvoorbeeld bij Tweak. Daar bestel je voor € 34,20 per maand Internet Only (jaarbetaling 410,- pj.).

Op deze manier krijg je al vanaf € 54,15 per maand TV van Ziggo en onbeperkt supersnel internet via glasvezel. Ik zeg doen!

Zo pak je dit aan

  • Als je kiest voor deze optie, schrijf jezelf dan vandaag nog in bij Tweak voor 'Internet only'. Kies de optie betalen per jaar (410 euro). Je betaalt pas als het netwerk is aangelegd. (Download hier het inschrijfformulier.)
  • Als het netwerk wordt aangelegd en jouw woning klaar is om te activeren, neemt Tweak contact met je op. Samen met hen zeg je internet op bij Ziggo en houd je alleen TV van Ziggo. Tweak activeert vervolgens internet. TV van Ziggo (via de coaxkabel) blijft en kun je gewoon gebruiken net als anders.

inschrijven