Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Glasvezel ‘must have’ voor het moderne internetten

Een gemiddeld Nederlands gezin. Iedereen heeft een smartphone, er staat nog steeds een vaste computer en er zijn meerdere laptops - zowel voor school van de kinderen als voor werk van de ouders - die gebruik maken van wifi. En dan hebben we het nog niet over tablets, een televisie (met bijvoorbeeld Chromecast of Apple TV ) en de slimme thermostaat en diverse bewakings- en deurbelcamera's. Anders gezegd: een normaal huishouden vraagt veel, zo niet heel veel, van een internetverbinding. Het afgelopen jaar steeg het internetverbruik met maar liefst 180% van 1 Gb per maand naar 2,8 Gb. 

Het is daarom voor veel gezinnen ontzettend frustrerend dat het toenemende gebruik invloed heeft op de prestaties. Zodra meer mensen zich aansluiten op een internetverbinding, gaat het ontvangen en versturen van data aanmerkelijk trager. Hoe irritant is het als je game vastloopt omdat je moeder online gaat shoppen? Of hoe vervelend is het als je TV beeld begint te haperen, omdat je zoon zo nodig moet gamen?

Om nog maar niet te spreken over het gebruik van internet in de rest van de straat. Want ook dat heeft bij internet via koperen kabels een negatief effect op het datatransport. Dat is in deze moderne tijd ‘van de zotten’ en ook helemaal niet meer nodig. Want met glasvezel is al deze frustratie voorbij.

Glasvezel is namelijk zeer betrouwbaar, stabiel en altijd even snel. Supersnel zelfs, want de internetsnelheid ligt stukken hoger dan op de huidige koperen netwerken. Daarnaast maakt het niet uit of iemand anders in huis of in de straat verbinding maakt. Het nieuwe internetten noemen we dat.

 

Benieuwd naar wat jij kunt besparen met glasvezel?

Download het startpakket