Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Glasvezel: ook interessant als je weinig internet

Met een glasvezel-aansluiting krijg je een supersnelle internetverbinding die je onbeperkt (zonder data limit) kunt gebruiken. Sterker nog, de snelst mógelijke internetverbinding. Perfect voor gamen, downloaden, skypen, Netflixen en ga zo maar door. Maar wat als je niet zo’n fanatieke internetgebruiker bent. Loont het dan om over te stappen? Jazeker! Want vroeg of laat hebben we allemaal glasvezel nodig.

Een voorbeeld. Kun je de inbelmodems van ongeveer vijftien jaar geleden nog herinneren? Die met dat karakteristieke piepgeluidje. In die tijd kon je kiezen voor een overstap naar een veel snellere kabelmodem. Een flinke verbetering, die toen niet iedereen nodig vond. Een paar jaar later gebruikte echter niemand meer internet via een telefoonlijn. Vandaag de dag is zelfs snelheid van het snelste kabelinternet van toen al volledig achterhaald. En met die modem met dat inbeltoontje? Daar kun je helemaal niks meer mee. En dat is nog maar 15 jaar geleden…

Het internet vernieuwt namelijk razendsnel. Zelfs de meest simpele sites vragen steeds meer data. En ook al maak je er weinig gebruik van, vroeg of laat ontkom je niet aan bepaalde toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan zorg op afstand (beeld zorg) of het bedienen van huishoudelijke apparatuur via wifi.

Met glasvezel ben je in alle omstandigheden goed op de toekomst voorbereid. Waar het huidige koperen netwerk - hetzelfde als dat van vijftien jaar geleden - inmiddels aan zijn limiet zit, kan glasvezel nog tientallen jaren mee. De capaciteit van een glasvezelnetwerk is haast oneindig.

En waarom je dan juist nu moet overstappen, terwijl je nog geen behoefte hebt aan razendsnel internet hebt? Omdat je vrijwel hetzelfde betaalt als bij je huidige internetprovider én een aansluiting (in de kernen en het buitengebied) gratis is. Dus je krijgt meer snelheid, een betere beeldkwaliteit en je betaalt ongeveer hetzelfde als nu. Wil je in de toekomst alsnog overstappen, iets waar je vroeg of laat niet aan ontkomt, betaal je daarvoor 450 euro activatiekosten.

 

Benieuwd naar wat jij kunt besparen met glasvezel?

Download het startpakket