Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Het digitale contact zorgt voor directe en betere communicatie in de zorg

Digitale communicatie
“Bij Thuiszorg Pantein maken we dagelijks gebruik van digitale toepassingen, zoals de website Carenzorgt.nl. Deze website is bedoeld voor mensen die zorg ontvangen of voor iemand zorgen. Het helpt om de zorg te organiseren, informatie met elkaar te delen en taken te plannen. Via Caren kunnen zorgvrager, mantelzorgers en het zorgteam bijvoorbeeld vragen aan elkaar stellen. Ook kunnen zorgvragers via dit programma zien wanneer ik langskom.”

Veel profijt
“Ik zie dat dit digitale contact veel profijt oplevert. Het zorgt voor een directe en betere communicatie. Uiteraard is de informatie goed beveiligd via een inlogcode. De zorgvrager bepaalt wie er toegang heeft tot zijn persoonlijke digitale omgeving.”

Zorg op afstand
“Hoe het er in de toekomst uit gaat zien is lastig te voorspellen, maar dat we nog veel meer gebruik gaan maken van moderne communicatiemiddelen dat staat
wel vast. Mogelijk hebben we in de toekomst bijvoorbeeld beeldcontact met cliënten via internet. Dan is een stabiele en snelle internetverbinding wel handig. Maar dat geldt ook voor hoe we op de huidige manier communiceren.”

Meer weten over glasvezel in jouw buurt?

Download het startpakket