Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Hoe stap ik over?

Glasvezel is niet alleen belangrijk voor internet, telefoon en televisie. Het zorgt er ook voor dat uw dorp of gemeente in de toekomst probleemloos kan aansluiten op nieuwe diensten in de digitale (mantel) zorg, veilig wonen en domotica. Een digitaal, fijnmazig en 100% dekkend netwerk is daarbij net zo belangrijk als een sociaal netwerk! Maar denk ook aan Internet of things, smart mobility (en city, farming, living), 5G en robotica. Alleen met de aanwezigheid van een ultrasnel netwerk komen deze ontwikkelingen echt van de grond komt.

Als je glasvezel wil, is overstappen noodzakelijk. De providers die nu via de kabel of telefoonlijn diensten aan u leveren, willen dat niet doen via het glasvezelnetwerk in jouw gemeente. Dat betekent dat je een nieuwe provider nodig hebt. Om goed voorbereid te kiezen, neem je de volgende stappen.

 

Stap 1 - Laat je informeren
Kom naar de informatieavond en begrijp wat glasvezel betekent voor jouw dorp. Krijg antwoord op vragen door op deze site de ‘Veel gestelde vragen’ te lezen, bel met de klantenservice 0485 - 745800 of mail uw vragen naar klantenservice@limburgglasvezel.nl.

 

Stap 2 - Kies een provider

Klik voor de providers en hun aanbod op ‘Inschrijven’. Als 30 procent van de gezinnen en bedrijven overstappen naar een glasvezelprovider wordt het netwerk aangelegd. Je hoort bij die 30 procent als je bij één van glasvezelproviders bent ingeschreven.

 

Stap 3: Schrijf je in

Als je hulp wilt bij het maken van uw keuze, kom dan naar één van de vier inschrijfavonden die we in je dorp houden. Onder het kopje van jouw gemeente lees je waar en wanneer deze plaatsvinden. Doe dat vóór het einde van de glasvezelcampagne in jouw gemeente. 1 maand later laten we weten of de aanleg doorgaat en weer 6 maanden later gaat de eerste schop de grond in.

 

Benieuwd naar wat jij kunt besparen met glasvezel?

Download het startpakket