Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Inschrijfavonden voor glasvezel

Limburg glasvezel organiseert de komende weken extra inschrijfavonden voor glasvezel. Tijdens dit inloopspreekuur kunt u uw vragen stellen aan onafhankelijke adviseurs en een abonnement afsluiten. Alle avonden zijn van 18.30 tot 20.30 uur. De avonden worden gehouden om de laatste aanmeldingen binnen te halen: Voor Bergen zijn er dat 96 en voor Mook & Middelaar 91.

Tijdens de inschrijfavonden kunt u gewoon binnenlopen. De adviseurs zijn aanwezig met hun stands en informatiemateriaal en kunnen u, in een persoonlijk gesprek, precies vertellen wat het aanbod van de zes providers is. U kunt vervolgens beoordelen of dat aansluit bij uw wensen en desgewenst direct een abonnement bestellen.

De inschrijfavonden zijn voorbij. Heb je ze gemist dan kun je alleen nog online via https://iedereenglasvezel.nl/keuzehulp/ een pakket bestellen. Doe dat vóór 15 september 2019. Met het startpakket kun je zien wat de providers aanbieden.

Waarom glasvezel
Glasvezel is supersnel, zeer betrouwbaar en vaak goedkoper. De huidige koperen netwerken kunnen de jaarlijkse internetgroei van 40% nauwelijks aan. De gemeente Mook&Middelaar en Bergen zijn commercieel niet interessant voor de grote aanbieders. Daarom is het initiatief Limburg glasvezel opgestart. Als voldoende mensen uit de gemeente zich inschrijven voor glasvezel, wordt een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk in de gemeente gerealiseerd. 

 Benieuwd naar wat jij kunt besparen met glasvezel?Download het startpakket