Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Dat we vastzitten aan één grote provider, zit me dwars

“Toen we nog in de gemeente Maasschouw woonden en we overgingen op glasvezel kregen onze kinderen een grote glimlach op hun gezicht. Ons internet werd veel sneller en een stuk betrouwbaarder. Alles dat je als jong gezin wilt met internet was mogelijk, zoals tegelijk Youtuben, Netflixen en gamen. Dat is belangrijk voor de jeugd van nu. Ikzelf was er ook blij mee, omdat ik veel vanuit huis werk met zware software.”

Meer dan één provider
“Wat ik ook een groot voordeel vond is dat we niet meer vast zaten aan een grote provider. We konden kiezen welk pakket het beste bij ons pastte. We zijn naar Roerdalen verhuisd, waar we een oud pand aan het opknappen zijn. Hier hebben we noodgedwongen dubbel-ADSL. Het werkt, maar is trager dan glasvezel en niet stabiel. Dat we alleen maar kunnen kiezen voor die ene grote provider, dat zit me echter het meest dwars.”

Steentje bijdragen
“Sowieso vind ik dat we in deze gemeente moeten overschakelen op glasvezel. Het is het nieuwe internet en waarom zouden we het tegenhouden? Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de komst van glasvezel. Het is ontzettend belangrijk dat dat goed is, ook voor bijvoorbeeld de zorg. Daar kun je met glasvezel mensen veel meer bieden.”

Voorbereid op de toekomst met glasvezel

Wil je ook een internetverbinding die voorbereid is op de toekomst?

Download het startpakket