Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Nog 91 aanmeldingen nodig in Mook & Middelaar

De aanleg van het glasvezelnet in de gemeente Mook & Middelaar gaat door als 91 gezinnen zich nu nog inschrijven voor glasvezel. Daarvoor hebben zij tot 15 september de tijd.

‘We zijn er bijna’, laat Arjan Eising van Limburg glasvezel weten. ‘Het is nu van belang dat we de twijfelaars over de streep trekken. Dat gaan we de komende weken doen door goed uit te leggen dat glasvezel niet alleen belangrijk is voor snel internet, tv en bellen, maar ook voor de toekomst van het dorp. Glasvezel is noodzakelijk voor nieuwe diensten waarvan het hele dorp gaat profiteren. Denk daarbij aan 5G of slimme diensten die het senioren mogelijk maken om langer, veilig en comfortabel in hun eigen woning te kunnen blijven wonen. We kunnen straks niet zonder’.

Inwoners kunnen nu glasvezeldiensten bestellen via www.limburgglasvezel.nl/bestellen. En na de vakantie organiseren de glasvezelambassadeurs enkele inschrijfavonden in hun dorp. Daar kunnen de inwoners advies krijgen over de te kiezen pakketten. Waar en wanneer die zijn komt op de www.limburgglasvezel.nl te staan.