Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Ook ecologische huisjes hebben glasvezel nodig

“We wonen in het buitengebied, maar gelukkig is bij ons het internet nog oké. Ik hoor verhalen van mensen in de buurt die vaak last hebben van traagheid en storingen. Voor hun is het noodzakelijk dat er glasvezel komt.

Voor ons is het vooral belangrijk omdat we onze gasten van goed internet willen blijven voorzien. Nu merken we dat als én gasten en wij zelf op ons netwerk zitten het allemaal niet meer zo soepel gaat. Voor nu kan het allemaal nog net, maar zeker als we in de toekomst uit willen breiden hebben we een beter netwerk nodig.”
 

Gasten uit het bedrijfsleven
“Naast het runnen van onze bed and breakfast ben ik ook nog fotografe. Ik moet daarvoor veel forse bestanden versturen. Dan word ik het meeste beperkt door onze verbinding, omdat dat bij een volle bezetting best wel lang duurt. Dat komt ook omdat wij niet alleen vakantiegasten hebben, maar ook veel mensen vanuit het bedrijfsleven. Ze werken bijvoorbeeld in het ziekenhuis in Boxmeer. Zij willen als ze hier zijn werken, of na een lange dag nog even Netflixen.”

Modern internet is basisbehoefte
“We willen hier straks ecologische huisjes neer gaan zetten. Zonder luxe, verantwoord gebouwd met onder meer strobalen. Een beetje back to basic dus, maar toch hoop ik dat ze straks allemaal kunnen beschikken over een glasvezelverbinding. Modern internet is namelijk een basisbehoefte geworden.”

Voorbereid op de toekomst met glasvezel

Wil je ook een internetverbinding die voorbereid is op de toekomst?

Download het startpakket