Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

De kwaliteit van internet bepaalt onderwijsniveau

Scholen gebruiken een interactieve digitale leeromgeving waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien in de Cloud. Zo biedt de school gepersonaliseerd leren aan.

Leerlingen kunnen via digitale tools per vak een aangepast programma raadplegen voor herhaling, verdieping of verrijking van de lesstof. Zij bepalen zelf hoe en in welk tempo zij leren. Ze werken op eigen niveau en daardoor gaan ze sneller omhoog.


De digitalisering in het onderwijs gaat erg snel en zonder betrouwbaar internet zal er een groot probleem ontstaan. Als we alle leerlingen in het primair onderwijs willen voorzien van hetzelfde niveau van onderwijs is het ook van belang dat elke school de digitale voorzieningen optimaal kan gebruiken. We willen toch niet dat het ene kind beter onderwijs krijgt dan het andere kind, alleen maar omdat er een verschil is in kwaliteit van internetverbindingen.

Goede ICT voorziening op school is de basis voor leren in een digitale omgeving. Maar ook thuis moet er een moderne internetaansluiting zijn om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Over de kwaliteit van het internet maken de meeste ouders zich pas druk als de kinderen beginnen te klagen. Dan is het te laat. Door nu vooruit te kijken voorkom je traag internet in de toekomst.

Voorbereid op de toekomst met glasvezel

Wil je ook een internetverbinding die voorbereid is op de toekomst?

Download het startpakket