Hier in het buitengebied
is de aansluiting ook gratis
Hier is de glasvezel-wifi
overal even snel
Hier 1000 Mb internet
voor iedereen
Hier verschijnen geen
blokjes meer in beeld
Hier onbeperkt
supersnel internet
Hier beeldbel ik
met mijn ziekenhuis
Hier zonder haperend internet
genieten van het digitale leven
Hier kun je netflixen
met een 8K stream
Hier is live streamen
de normaalste zaak
Hier straks gratis
supersnel wifi langs de lijn
Hier kun je
gemakkelijk overstappen
Hier bestuur ik
mijn huis op afstand

Overal snelle wifi begint met een moderne vaste internetverbinding

We gebruiken in ons huis steeds meer apparaten draadloos. De ergernis is daarom groot als de wifi het niet doet of weer eens traag is. Een modern internetnetwerk via glasvezel lost dit probleem meteen op. Met glasvezel kun je…

Alle apparaten in huis via wifi bedienen
Denk aan de thermostaat, de oven, lampen, de zonnepanelen. Je kunt het zo gek niet bedenken. De mogelijkheden van een op afstand bedienbaar huis (smart home) zullen de komende jaren eindeloos worden.

Je huis bewaken
De beelden van bewakingscamera’s in hoge kwaliteit bekijken via je tablet, je kinderen in de gaten houden met een babyfoon met camera of met de deurbelcamera kijken wie er voor de deur staat. Het zal in de toekomst de normaalste zaak van de wereld zijn, je hebt er alleen wel een hoge uploadsnelheid via glasvezel voor nodig.

Meegaan met smart living
Veel mensen doen nu al hun boodschappen online. De stap naar een interactieve koelkast is klein. Zodra een bepaald product op is, wordt het automatisch besteld bij de lokale supermarkt. Zo zullen er meer en meer apparaten met elkaar in verbinding komen te staan. Maar: hier is wel een moderne internetaansluiting voor nodig!

Gebruik maken van digitale (mantel)zorg
Persoonlijk contact met een arts of verpleegkundige zal altijd belangrijk blijven, maar met een goede videoverbinding kan een huisarts of mantelzorger je wel snel helpen met een probleem. Of een ouderenverpleegkundige kan een kijkje nemen bij iemand thuis, zonder er op bezoek te gaan. En medische apparatuur zoals bijvoorbeeld een bloeddrukmeter of bloedsuikertest kan op afstand worden bediend.

Thuiswerken of lessen volgen
In de toekomst zal er vaker (bij)les worden gegeven via het internet, meer lesstof zal digitaal aangeboden worden. Lesroosters en cijfers worden nu al, alleen via internet gedeeld. Thuiswerken neemt razendsnel toe omdat we documenten eenvoudig opslaan in de ‘cloud’ en ze op die manier overal kunnen gebruiken.

Met het hele gezin tegelijk internetten
Veel mensen denken dat het mobiele 5G-netwerk de internet-oplossing voor de toekomst is. Maar als het hele gezin tegelijk gebruik maakt van 5G zakt de snelheid dramatisch. Daar heeft glasvezel geen last van. Met een moderne wifi-oplossing gekoppeld aan glasvezel ben je verzekerd van onbezorgd internetplezier voor het hele gezin. Streamen maar!

Voorbereid op de toekomst met glasvezel

Wil je ook een internetverbinding die voorbereid is op de toekomst?

Download het startpakket